Udvikling og Design Service af elektroniske produkter

 

Udvikling og Design Service

Vores Udvikling og Design Service er for dig, der har brug for hjælp med produktudvikling. Derfor tilbyder vi at dække hele processen. Samtidig kan vi også hjælpe med udvalgte faser. Sammen finder vi den rigtige løsning.

Se videoen, for at få forklaret hvordan vores Udvikling og Design Service foregår:

Vi tilbyder vores Udvikling og Design service på timebasis. Dermed vælger du i hvilket omfang, du har brug for hjælp. Derfor tager vi gerne hånd om hele processen fra idé til produkt. Ligeledes assisterer vi gerne med udvalgte dele af dit projekt. Til at starte med, afholder vi et møde, hvor vi kan diskutere din idé. Herefter, inddeler vi processen i fire faser. Vi har illustreret processen, så du kan se hvad vores service inkluderer:

ECT Udvikling og Design Service

Produktudvikling gennem mere end 20 år

Gennem mere end 20 år har udviklet elektronik. Dermed har vi opbygget et stærkt team, der består af erfarne ingeniører. De er skarpe til at udvikle produkter og arbejde projektbasseret. Alle vores erfaringer er en stor fordel for dit projekt. Vi arbejder nemlig hårdt for, at minimere dyre re-designs og forlænget “time-to-market”. Alle aspekter af dit projekt, overvejes grundigt før vi går i gang. 

Vores Kompetencer

Design Specifikation

Vi starter udviklings processen med at lave en Design Specifikation. Vi laver et dokument med detaljerne af produktet. Dette dokument er teknisk og detaljerede nok til, at vi kan lave produktet. Dermed beskriver dokumentet alle funktioner, user interfaces, generelle features, former og lignende.

Forundersøgelse & Feasibility Studier

Når vi går i gang, udfører vi undersøgelser. Hermed finder vi ud af, om det er muligt at udvikle ideen i et teknisk perspektiv. I den forbindelse, fokuserer vi på de punkter, der har den højeste risiko.

Mekanisk Design

En vigtig del af udviklings processen er at lave et design, der virker. Derfor er vi altid opmærksomme på hele udviklings processen. På den måde undgår vi dyre re-designs. Derudover, har vi stor viden om forskellige fremstillingsprocesser, så vi kan anvende den helt rigtig løsning.

Elektronik & Software Design

Vores team består af hardware og software specialister. Primært arbejder de med embedded solutions. Dermed programmerer vores software ingeniører i C og C++. Derudover, står vores hardware folk for PCB designs til embedded systemer. Desuden er vi eksperter i trådløse kommunikations teknologier med RF i mikrobølgeområdet.

Værktøjskontruktion

Når et nyt produkt er blevet udviklet, skal det produceres. Fabrikken skal ofte bruge værktøj til produktionen. Med værktøjet kan fabrikken masseproducere produktet. Derfor kan vi også konstruere værktøjet og test udstyr.

Test & Debugging

Vi søger selvfølgelig for, at produktet er fejlfrit. Dette gør vi gennem test og fejlsøgning af produktet. Denne del er vigtig, for at undgå at lancere et product, der ikke er klar.

.

Lovgivningsmæssige tests og godkendelser

Alle elektroniske produkter skal opfylde visse lovgivningsmæssige krav. Kravene skal verificeres, når produkt udviklingen er afsluttet. Disse krav tager vi højde for fra start. Derved undgår vi dyre re-designs, og kan optimere “time-to-market”. På den måde, gør vi processen enkel for dig.

Implementering

Installering af et produkt til masseproduktion kræver forberedelse. Derfor er det vigtigt, at hardware og software er udviklet, så det kræver kortest mulig monterings tid. På den måde kan vi holde produktions omkostningerne nede. For at opnå dette, definerer vi derfor fabrik testene omhyggeligt. På den måde sikre vi, at produktet opfylder kravene. Ofte kræver det, at der bliver udviklet specielt test udstyr til fabrikken.

Teknologier

Teknologier udvikler sig hele tiden. Det samme gælder for trådløse kommunikations teknologier. Derfor er det vigtigt for os, altid at forberedte. Vi gør derfor altid vores bedste for at vejlede dig. På den måde får du valgt den rette teknologi til dit produkt. Iøvrigt, er vi eksperter i telekommunikation, og er gode til at lave produkter med fuld dupleks kommunikation.  

ECT - DECT Udvikling og Design
ECT - Bluetooth, Design og Udvikling
ECT - GSM, Udvikling og Design Service
ECT - WiFi, Trådløs Kommunikation

Vi værdsætter din interesse i ECT. Kontakt os og få indblik i, hvad vi kan gøre for dig.

Tag kontakt til os

Vi sidder klar ved telefonen mandag-fredag fra 08:00-16:00.

    Kom i kontakt med us!