Om ECT

Elektronik udvikling fra ide til produktion

Mød vores team!

Henrik Mikkelsen

Henrik Mikkelsen

CTO

Christina Eliasen

Christina Eliasen

Marketing Manager

Johann Sølvsteen

Johann Sølvsteen

R&D

 
Ejvind Henriksen

Ejvind Henriksen

Forretningsudvikling

Knud Madsen

Knud Madsen

Shareholder

Erik Stridbaek

Erik Stridbaek

Non-executive

Mission

Vores mission er at bringe gode idéer til virkelighed. Dermed kan vi hjælpe andre med vores innovative elektronik udvikling. Vi tror på, at high tech kombineret med lav kompleksitet giver brugervenlige løsninger

Vision

Vores vision er, at levere kost effektiv elektronik udvikling til innovative elektroniske løsninger. Målet er, at hjælpe dig med at udvikle din gode idé, og tage dig fra ide til produktion. Ved at udvikle din elektronikløsning, kan vi sammen hjælpe andre.

Hvordan startede det hele?

Vores historie daterer tilbage til 1996. Her stiftede Henrik Mikkelsen og Ejvind Henriksen ECT som et R&D selskab. Kerneområdet var elektronik udvikling hardware og software. I 2012 besluttede vi at udvide til fuld-service produktudvikling og projektstyring. Nu inklusiv mekanisk design, værktøjskonstruktion, lovgivningsmæssige godkendelser og implementering på fabrik. Dermed begyndte vi også at arbejde med udvikling af Medicinsk Udstyr. Elektronikløsninger er stadig kernen i vores arbejde. Vores motivation er simpelthen, at forbedre andres liv med innovative elektronikløsninger. 

Nedenfor kan du se et udvalg af vores projekter gennem årene. 

1996

ECT blev stiftet af Henrik Mikkelsen og Ejvind Henriksen. Det startede som et software og hardware R&D firma.

1997

Udvikling af satellit/mobil telekommunikations produkter.

2000

Lancering af PBX.

2009

ECT blev eneforhandler og applikationspartner til Spectralink DECT-modul.

2011

ECT laver reference design til den største chip-leverandør, Dialog Semiconductor

2012

ECT udvider til full-service R&D.

Begynder at tilbyde trådløse kommunikations produkter som OEM.

2014

Lancering af Medicinsk Udstyr – CarePhone.

2015

Lancering af veterinærudstyr – CURO, AMG-optager til muskel analyse.

2016

Lancering af Medicinsk Udstyr – Brystpumpe med special designet sugemekanisme.

2018

Udvikling af nødkald til ThyssenKrupp trappelifte.

2019

Lancering af adgangskontrol til festivaller.

2020

Lancering af fjern overvåget tankniveaumåler.

Er du vores nye kollega?

ECT giver dig muligheden for, at blive en del af et innovativt udviklingshus. Vi arbejder tæt sammen og værdsætter gensidig respekt. Du opfordres altid til at dele dine idéer og meninger. Desuden, er det vigtigt for os, at vi stolte kan leverer skræddersyede løsninger af høj kvalitet.

Vores passion er elektronikudvikling. Vi har stor interesse for trådløse kommunikationsteknologier. Både nye teknologier, men også ældre, der stadig er relevante. For os, handler det om, at skabe den rette produkt. Hvis du deler for passion, er du måske den entusiast vi leder efter.

 

Praktik

Er du vores nye, dygtige ingeniør praktikant? Vi leder altid efter praktikanter, der brænder for elektronikudvikling. Hvis du interessere dig for trådløse kommunikationsteknologier, er det bare et plus. Primært, arbejder vi med embeddede software programmering i C, C++ og kompakte hardware løsninger.

Vi løser udviklings opgaver for danske og udenlandske kunder. Derfor kommer du som praktikant til at arbejde med projekter, hvor du vil have teknisk kontakt med kunderne.

Uopfordret Ansøgning

Vi leder altid efter dygtige og passionerede medarbejdere. Hvis du føler, at du har noget interessant at bidrage med, modtager vi gerne din uopfordrede ansøgning. Vis os din motivation, og beskriv præcis hvad du kan bidrage med. Man ved aldrig, måske er du den person, vi ikke vidste, vi manglede.