Trådløse teknologier

Bluetooth, 5G, LoRa, NB IoT, WiFi, DECT.   
ECT – når det skal være trådløst.

Bluetooth

Bluetooth er en af de mest udbredte trådløse teknologier, både i consumer produkter og professionelle produkter. Bluetooth sætter dit produkt i forbindelse med omverdenen, og skaber fjernkontrol og fjernaflæsning.

5G

Vi har været med på GSM teknologien siden dens spæde start. GSM, 3G, 4G og nu 5G. ECT har designet et stort antal produkter, der udnytter denne teknologi.

 

LoRa

LoRa er langtrækkende datakommunikation mellem IoT enheder. Der tilbydes et helt økosystem af chips og sensorer som gør LoRa til en af de hurtigst voksende IoT teknologier.
Low power, batteridrift og lang rækkevidde.  Hos ECT har vi erfaring med implementering af LoRa i diverse IoT produkter.

NB IoT

Hos ECT finder du erfarne eksperter indenfor Narrowband Internet of Things. NB IoT baserer sig på GSM teknologi, og er derfor et oplagt valg hvor der findes mobildækning. Lav pris, lav effektforbrug og lang batterilevetid er vigtigste egenskaber. Vi udvikler produkter med NB IoT teknologi efter dit behov.

WiFi

WiFi er måske den trådløse teknologi med den bredeste anvendelse. Langt hoveparten af de IoT produkter vi har designet inkluderer WiFi. Apparat opsætning og konfiguration såvel som højhastigheds transport af bruger data – WiFi kan det meste. Hos ECT har vi stor erfaring med design og implementering af WiFi løsninger i IoT produkter.

DECT

Vi har den dybeste ekspertise indenfor DECT. Vi har deltaget i defineringen af DECT standarder og de tilhørende regelsæt og protokoller. Vi har designet et stort antal produkter med DECT teknologi.