Elektronikdesign & projektstyring

Vi bærer dit projekt hele vejen

Full-service elektronikdesign og produktudvikling

Design specifikation

Vi starter udviklingsprocessen med at lave en Design Specifikation. Dette er et dokument med alle detaljerne af produktet, der er teknisk nok til, at vi kan lave produktet. Dermed beskriver dokumentet alle funktioner, user interfaces, generelle features og former.

Forundersøgelse & feasibility studier

Når vi går i gang med den egentlige elektronikdesign, udfører vi undersøgelser. Hermed finder vi ud af, om det er muligt at udvikle ideen i et teknisk perspektiv. I den forbindelse, fokuserer vi på de punkter, der har højest risiko.

Mekanisk design

For at lave et mekanisk design, der virker er vi altid opmærksomme på hele processen. På den måde undgår vi dyre re-designs. Desuden, har vi stor viden om forskellige fremstillingsprocesser, så vi kan anvende den helt rigtig løsning og kompetencer.

Elektronikdesign & software design

Vores team består af hardware og software specialister, der primært arbejder med embedded løsninger. Vores software ingeniører programmerer i C og C++. Derudover, står vores hardware folk for PCB designs til embedded systemer.

Værktøjskontruktion

Til sidst, når et produkt er udviklet, skal det produceres. Ofte skal fabrikken bruge værktøj til konstruktionen af det nye produkt. Yderligere, kan der også være brug for, at vi udvikler test udstyr. 

Test & debugging

Gennem test og fejlsøgning af produktet sikre vi at produktet er klar. Denne del er vigtig, for at undgå at lancere et produkt med fejl.
I vore elektronikdesign er sluttest altid indtænkt fra starten.

Lovgivningsmæssige tests & godkendelser

Alle elektroniske produkter skal opfylde visse lovgivningsmæssige krav. Disse skal verificeres, når produktudviklingen er afsluttet. Derfor tager vi højde for kravene fra start. Derved undgår vi dyre re-designs, og kan optimere “time-to-market”. 

Implementering

Installering af et produkt til masseproduktion kræver forberedelse. Derfor er det vigtigt, at hardware og software er udviklet, så det kræver kortest mulig monteringstid. På den måde kan vi holde produktions omkostningerne nede. Ofte kræver det, at der bliver udviklet specielt test udstyr til fabrikken.

Trådløse Teknologier

Teknologier udvikler sig hele tiden. Derfor er det vigtigt for os, altid at følge med i udviklingen. På den måde, kan vi altid vejlede dig, så den rette teknologi bliver valgt til netop dit elektronikdesign. Nedenfor, finder du et udvalg af de teknologier, vi bruger mest.  

ECT - Kompetencer, DECT udvikling
ECT - Bluetooth, Kompetencer
ECT - GSM, kompetencer
ECT - WiFi, Trådløs Kommunikation
ECT - NB-IoT kompetencer
ECT - DECT Udvikling og Design
ECT - Bluetooth, Design og Udvikling
ECT - GSM, Udvikling og Design Service
ECT - WiFi, Trådløs Kommunikation
ECT - WiFi, Trådløs Kommunikation