Elektronikudvikling - fra idé til produktion

Som full-service udviklingshus tilbyder vi elektronikudvikling, embedded software og IoT løsninger tilpasset til dit behov.

Kontakt
ECT - Elektronikudvikling

Elektronikudvikling

Vi leverer elektronikudvikling til innovative, elektroniske produkter. Både indenfor embedded software, hardware, trådløse kommunikationsteknologier og IoT løsninger. Desuden tilbyder full-service elektronikudvikling og projektstyring. Sammen finder vi den rette løsning for dit projekt.

Fra Idé til Produkt

Vi er eksperter i elektronikudvikling. Vi har leveret mange forskellige løsninger, hvor vi har hjulpet vores kunder fra idé til færdigt produkt. Enten som full-service produktudvikling og projektstyring eller med elektroniske dele af projektet. Som uafhængigt udviklingshus leverer vi elektronikløsningen til dig. :

ECT - CarePhone, udvikling af elektronisk produkt

Fra Idé til Produkt

Har du brug for hjælp med elektronikudvikling? Lige meget I hvor stort et omfang du har brug for vores hjælp, står vi klar med den rette løsning til dig. Vi er et uafhængigt udviklingshus, klar til at levere elektronikløsninger til dig. Desuden, tilbyder vi også trådløse kommunikations produkter på OEM-basis. Læs mere om vores løsninger:

Hvad vi kan tilbyde dig

ECT kan hjælpe dig med elektronikudvikling. Vi stiller vores erfarne ingeniører til rådighed, og deler ud af vores viden. Som uafhængigt udviklingshus, er du i de bedste hænder. Vi hjælper dig gennem dit næste projekt uanset omfanget. Har du brug for en totalløsning, hjælp med dele af dit projekt eller et skræddersyet OEM-produkt? Vi står klar til at hjælpe dig realisere din idé.

Vores kunder siger

“Den hjælp, jeg modtog fra ECT, var afgørende for at jeg kunne realisere mit produkt. De beviste virkelig deres ekspertise, kompetencer og deres evne til at bevare overblikket og holde sig til aftalte frister. Jeg kan yderligere tilføje, at de er fantastiske mennesker at arbejde med. De er seriøse, men med en god sans for humor, de tager sig af detaljerne og de praktiske aspekter ved produktdesign. ECT-teamet kommer med min fulde anbefaling til enhver, der har brug for hjælp til at realisere en smart idé.”

Dr. Adrian P. Harrison

Opfinder og Grundlægger, CURO Diagnostics

“Hurtig, effektiv og innovation. ECT var den perfekte partner til mit projekt. Jeg havde ingen idé om hvor meget det kræver at udvikle et medicinsk produkt. Med hjælp fra ECT, blev produktet udviklet og installeret på en ISO13485 fabrik til masseproduktion, og jeg var i stand til at kommercialisere produktet. Det var spændende at være en aktiv del af processen, og se hvor godt de arbejdede sammen med min mekaniske ingeniør. Jeg havde specifikke krav til produktet. ECT lyttede til mine behov og udviklede et produkt, der opfyldte mine krav.”

Jan Erik Vest Hansen

Opfinder og medstifter, Vesucta