PCB design

Schematic, print layout, prototyper

PCB design

De elektroniske komponenter, som vi indbygger i dit produkt, skal monteres på et PCB – printed circuit board.  Vi laver PCB design helt fra grunden. Schematic design, printlayout og prototyper.

Schematic

Vi bruger de seneste værktøjer når vi laver elektronik og PCB design. Elektriske diagrammer tegnes i moderne professionelle udviklingsværtøjer, og vi har erfaring med analog elektronik, såvel som digital elektronik og mikroprocessorer. Design med programmerbar logik, FPGA og system on chip (SoC) klarer vi også.
Ved kredsløbsdesign tager vi hensyn til komponentpriser, såvel som de tekniske specifikationer. Derved skabe vi hurtig og prisoptimal produkt.

Printlayout

Vi har egen printudlægning med moderne CAD software, hvilket sikrer at vores PCB design har kort tid fra ide og til prototype. 

Prototyper

At lave prototyper er en vigtig del af et elektronik design. Vi har værksted og prototypeproduktion, der klarer at samle de første prototyper. Dette inkluderer SMD montage. Igen en forudsætning for at vi kan levere hurtige prototyper til en fornuftig pris.