Udvikling af elektronikløsninger

Elektronikudvikling fra ide til produktion

Full-service produktudvikling | Fra idé til produktion

Vores service består af udvikling og design af elektronikløsninger. Vi tilbyder full-service elektronikudvikling og projektstyring. Derudover tilbyder vi, at tage hånd om enkle dele af dit projekt. Vores elektronikløsninger udvikles med fokus på at løse dit problem. Vi ser mulighederne i din idé, lytter og forstår dit behov.

Vi tilbyder fuld apparatdesign, elektronik til indbygning i industriel design produkter og udvikler produkter indenfor elektronik, sensor teknologi, trådløs kommunikation, embedded software, hardware og IoT løsninger. Da vi fungerer som en ekstern og uafhængig partner, overdrages produktet og rettighederne altid til kunden. Vores opgave er, at stå for elektronikudvikling og projektstyringen.

Udvikling & Design

Udvikling og design er for dig, der har brug for hjælp med at udvikle din idé. Vore elektronikløsninger tilbydes som full-service produktudvikling og projektstyring. Desuden, kan vi også tilbyde at hjælpe med udvalgte faser af dit projekt. Om det så er re-design af software, hardware eller noget helt tredje. Processen skal være produktiv og præcis, så vi undgår dyre re-designs, og reducerer ”time-to-market”.

OEM Produkt Design

Vi udvikler OEM produkter baseret på trådløse kommunikationsteknologier. Vores seneste produkt er en alarmsender med tovejskommunikation. OEM-produktet bliver re-brandet i kundens navn, og tilpasset til de specifikke behov. Trådløse kommunikationsteknologier og embedded software er en del af vore unikke elektronikløsninger. Dermed kan vi udvikle det produkt, du har brug for.

ECT Udvikling og Design Service

Produktudvikling gennem mere end 20 år

Gennem mere end 20 år har vi tilbudt og leveret elektronikløsninger. Dermed har vi opbygget et stærkt team, der består af erfarne ingeniører. De er skarpe til at udvikle produkter og arbejde projektbasseret. Alle vores erfaringer, er en stor fordel for dit projekt. Vi arbejder nemlig hårdt for, at minimere dyre re-designs og forlænget “time-to-market”. Alle aspekter af dit projekt, overvejes grundigt før vi går i gang.