Konferencesystem

Et DECT baseret trådløst intercomsystem

ECT - Konferencesystem

Processen

Kunden kom til ECT fordi DECT modulet i hans eksisterende konferencesystem havde mødt “End of Life”. ECT udviklede derfor ny hardware og software. Desuden blev funktionaliteten i det eksisterende mekaniske design opgraderet.

ECT - Konferencesystem

Udfordring

Kunden var i en ”End of Life” situation med et DECT modul i hans trådløs tale kommunikation system. Kunden ønskede en hurtig udvikling med lave udviklingsomkostninger. De ønskede de samme fysiske dimensioner, men med et par ekstra funktioner understøttet i den nye software. Den største udfordring var at designe en ny DECT løsning, der passede til det eksisterende mekaniske design med 100 % identisk interface. Der var store krav til god lyd kvalitet. For at sikre kontinuerlig levering af det endelige produkt havde kunden brug for en hurtig udviklings proces.

Udfordring

Kunden var i en ”End of Life” situation med en af hoved komponenterne i hans konferencesystem. Kunden ønskede en hurtig løsning. De ønskede de samme fysiske dimensioner, men med et par ekstra funktioner understøttet i den nye software. Den største udfordring var at designe en ny DECT løsning, der passede til det eksisterende mekaniske design med 100 % identisk interface. Der var store krav til lyd kvalitet. For at sikre kontinuerlig levering af det endelige produkt havde kunden brug for en hurtig udviklings proces.

ECT - Konferencesystem

Løsning

Inden for 5 måneder udviklede ECT en ny løsning til kundens konferencesystem. Fokus var på at udvikle hardware og software. ECT formåede endda at filføje ekstra funktioner indenfor tidsrammen. Resultatet blev et endnu bedre konferencesystem end forventet. Under dette projekt var det vigtig at holde tidsplanen, og være fokuseret på at have en kompatibel løsning. Dette lykkedes på grund af ECT’s store erfaring.